Apigenine-25 | 90 capsules

Apigenine-25 is een exclusieve samenstelling van Exendo Epigenomics

€ 30,50
Op voorraad

Productinformatie van Exendo Epigenomics Apigenine-25:

Toepassing van Exendo Epigenomics Apigenine-25:

Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waar Apigenine-25 van Exendo Epigenomics op toegepast kan worden. 
Wij mogen u hier wel telefonisch over te woord staan. 
Mocht u interesse hebben in de toepassing van dit product neemt u dan contact met ons op tijdens kantooruren. Tel: 040-7117332 Wij staan u graag te woord!

Productinformatie over Exendo Epigenomics Apigenine-25:

Apigenine is een flavonoïde dat van nature voorkomt in sommige planten met een concentratie tot maximaal 1,2%. Meer dan 95% van de apigenine in planten betreft de minder werkzame vorm: apigenine 7-glucoside.
Sommige producenten van voedingssupplementen gebruiken apigenine 7-glucoside i.p.v. de zuivere apigenine. Exendo Epigenomics maakt uitsluitend gebruik van zuivere apigenine.

Apigenine wordt vlot opgenomen doorheen de bloed-hersenbarrière en is niet toxisch bij hoge concentraties. Doseringen tot 10 mg per kg lichaamsgewicht zijn goed te verdragen.

Samenstelling van Exendo Epigenomics Apigenine-25:

1 vegetarische capsule (= dagdosering) bevat:
Apigenine (98% extract van selder) 25 mg
Rijstmeel (vulmiddel) 125 mg

Ingrediënten van Exendo Epigenomics Apigenine-25:

Rijstmeel, Apigenine, cellulose (vegetarische capsulewand).
Dit product is vrij van magnesiumstearaat!

Gegarandeerd vrij van: gluten, lactose, caseïne, soja, suiker, mais, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. 
Dit product is hypo-allergeen. 
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik van Exendo Epigenomics Apigenine-25:

U neemt dagelijks 1 capsule voor het slapen gaan tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Niet toedienen aan kinderen tot 4 jaar.

Contra-indicaties: Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap, het geven van borstvoeding. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetica. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw arts of een deskundige.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. 

Waarschuwing:

Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap, het geven van borstvoeding en indien u antidepressiva, antipsychotica, opiaatpijnstillers, cytostatica, immuunsuppressiva, radiotherapie, atomoxetine, dextro-amfetamine, Parkinsonmedicatie, bupropion en serotonerge middelen als sint-Janskruid, passiebloem, tryptofaan, 5-HTP en hoge doseringen Rhodiola gebruikt. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetica. Stop het gebruik voor een chirurgische ingreep. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw arts of een deskundige. Apigenine kan bij mensen met het A118G gen-polymorfisme  (een genetische variatie in de werking van endorfine) stress veroorzaken.

 

0006
2022-02-14