Magnesium Optimum | 90 capsules

Gebruik van Exendo Epigenomics Magnesium Optimum:

U neemt 3 maal daags 1 capsule bij voorkeur 30 minuten voor de maaltijd tenzij anders voorgeschreven door uw gezondheidsprofessional.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. 

€ 46,00
Op voorraad

Magnesium Optimum bevat per 3 vegetarische capsules (dagdosering)
Ingrediënten Gewicht RI*
Magnesiumglycerofosfaat 360 mg (42 mg magnesium) **
N-Magnesium-Acetyltaurinaat (ATA-Mg®) 702 mg (46 mg magnesium) **
Magnesiumbisglycinaat 360 mg (40 mg magnesium) **
Magnesiumlactaat 360 mg (36 mg magnesium) **
Vitamine B3 (inositolhexanicotinaat) 15 mg (13,7 mg vit. B3) 85%
Zinkmono-L-methioninesulfaat 30 mg (6 mg zink) 60%
Vitamine B6 (pyridoxaal 5'-fosfaat, P5P) 3 mg (2,05 mg vit B6) 147 %
RI*: referentie-inname
**Totaal magnesium 164 mg = RI 44%
-
Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules 90 capsules (55 g netto totaal gewicht, 610 mg/capsule)
Gegarandeerd vrij van Soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, mosterd, selder, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Magnesium Optimum is een exclusieve samenstelling van Exendo® Epigenomics. Dit recept bevat vier soorten magnesium.
Wetgeving Vanwege de Europese claimswetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om dieper in te gaan over werking van Magnesium Optimum®.
Gebruik Aanbevolen dagdosering: 3 x maal daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen 30 min voor de of twee uur na de maaltijd. De maximale dagdosering is 6 capsules, hetzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij koeltemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing Vermijd gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg uw arts of een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van twijfel, medicijngebruik en ziekte.
Exendo
0018
2022-02-14