Eupharinus | 60 caps

Eupharinus® bevat per 1 vegetarische capsule van 600 mg (dagdosering):
Ingrediënten Gewicht RI %
Lavendel (10/1 extract) 200 mg -
Magnolia officinalis (extract 5% honkiol + 3% magnoliol 198 mg -
GABA (natuurlijk 98% extract geproduceerd door de Lactobacillus hilgardii bacterie) 200 mg -
Vitamine B6 (pyridoxaal 5-fosfaat) 3 mg 150%
(2,05 mg netto vitamine B6)

RI: Referentie Inname

€ 50,00
Dit product is op voorraad

Hulpstoffen

Cellulose (grondstof capsule). Exendo® Epigenomics maakt geen gebruik van de antikleefstof magnesiumstearaat. Deze stof - die is overgenomen uit de farmaceutische industrie - verhindert het kleven van de capsules aan de mallen van volautomatische capsuleermachines. Magnesiumstearaat vermindert de oplosbaarheid van de ingrediënten in tabletten (ref) en capsules (ref).

Aantal capsules en gewicht 60 capsules (36 g netto totaalgewicht, 600 mg/capsule)
Gegarandeerd vrij van Gluten, lactose, caseïne, soja, suiker, mais, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Dit product is hypo-allergeen. Geschikt voor vegetariërs/veganisten.
Bijzonderheden Eupharinus® is een exclusieve samenstelling van Exendo Epigenomics®.
Wetgeving Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of in de webwinkel. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van Eupharinus® uitvoeriger te beschrijven.
Gebruik De aanbevolen dagdosering is 1 capsule, een half uur voor het slapen innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijven. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing

Dit product kan de rijvaardigheid beïnvloeden.  Niet gebruiken in combinatie met andere rustgevende middelen, tranquilizers of andere geneesmiddelen die het centraal zenuwstelsel beïnvloeden. Gelieve uw arts te raadplegen als de stress en slaapproblemen aanhouden. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van twijfel of bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Dit product niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

Exendo
0019