ProgesterAll | 56 gram

Progesterall™ is een parfumvrije crème die 20 milligram (mg) plantaardige, natuurlijke progesteron per ¼ theelepel crème bevatDe volgende informatie is voor algemeen gebruik en is niet bedoeld om aan te zetten tot zelfdiagnose of zelfhulp of om de plaats in te nemen van de hulp van uw arts of gezondheidsdeskundige.

€ 33,88
Op voorraad

Samenvatting & achtergrondinformatie

De volgende informatie is voor algemeen gebruik en is niet bedoeld om aan te zetten tot zelfdiagnose of zelfhulp of om de plaats in te nemen van de hulp van uw arts of gezondheidsdeskundige.

Dr. John R. Lee was de meest vooraanstaande onderzoeker op het gebied van vrouwelijke gezondheidsklachten die optreden vóór, tijdens en na de menopauze. Dr. Lee onderzocht en ontdekte hoe hij deze gezondheidsproblemen met gebruikmaking van natuurlijke ingrediënten kon aanpakken. Wij laten hier een natuurlijke, uitgebalanceerde crème zien, samengesteld uit de door dr. Lee aanbevolen ingrediënten, in de verhouding zoals hij deze specificeerde.

ProgesterAll™ is een parfumvrije crème die 20 milligram (mg) plantaardige, natuurlijke progesteron per ¼ theelepel crème bevat. Een uniek systeem, gebaseerd op liposomen, waarbij de ingrediënten verpakt zitten in een membraan, maakt snelle opname via de huid mogelijk. De ingrediënten worden zo in het onderliggende vetweefsel opgeslagen en vervolgens afgegeven aan de bloedstroom.

Wat is (natuurlijk) progesteron?
Wie kan dat beter verwoorden dan dr. John Lee.
Klik hier voor een hoofdstuk uit zijn wereldberoemde boek Menopauze en lees en leer over de cruciale hormonen die ons lichaam rijk is.

Bij de tube wordt een folder meegeleverd waar uitgebreide aanbevelingen van dr. Lee staan voor het gebruik van de crème.

Aanbieding
Wanneer je start met de ProgesterALL, zal je een persoonlijke dosering moeten vinden; dat is uiteraard voor ieder vrouw anders.
Bij de ene vrouw is de juiste dosering binnen een paar weken uitgevonden, bij de andere vrouw kan dat wel een half jaar duren. Als je niet in de menopauze bent, smeer je 14-16 dagen p.mnd. Ben je wel in de menopauze dan gebruik je ProgesterALL 25-26 dagen per maand.
Het is dus nogal verschillend per gebruiker hoeveel crème je nodig hebt. Om dat goed uit te vinden heb je voor een aantal maanden ProgesterALL nodig.
Om die reden willen we graag 3 tubes tegelijk aanbevelen en een tientje cadeau doen.
Het kantoor van dr. Lee meldt: ben je niet in de menopauze dan is het gemiddeld verbruik voor 1 tube ± 2-3 maanden. Ben je wel in de menopauze dan is het gemiddeld gebruik ± 1-2 maanden.

Te veel gebruiken
Als je voor je lichaam te veel gebruikt merk je dat vrij snel omdat je slaperig wordt zonder dat je echt moe bent. Verminder je hoeveelheden en je zal snel uitvinden wat de juiste dosering voor je is.

Houdbaarheid
De houdbaarheid van de crème is vanaf productiedatum in de USA 2 jaar. Dat betekent dat de tube een gemiddelde houdbaarheid heeft van ± 1 - 1,5 jaar zodra de tube wordt aangekocht door de gebruiker. 

Heb je vragen t.a.v hormoonproblematiek, consulteer een gezondheidsdeskundige. Je kan ook het uitgebreide boek van dr. Lee, de Menopauze, lezen voor de beantwoording van heel veel vragen.

De ingrediënten van ProgesterAll™
Gedeïoniseerd water, caprylline/caprine triglyceriden, sepigel, progesteron (20 mg per ¼ theelepel en 960 mg per tube van 56 gram), lecithine, alcohol, glycerine, simugel (een plantaardig verdikkingsmiddel), grapefruitzaadextract, natriumhydroxymethylglycinaat, citroenzuur, kaliumsorbaat, tocoferylacetaat.

Nettogewicht: circa 56 gram.
Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen.
Waarschuwing: Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet blootstellen aan overmatige hitte.

0078
2022-02-14